VÄLKOMMEN Till FRIENDS

Vi på Friends har öppet dagligen för dig och dina vänner, oavsett om ni vill ta en snabb kaffe, njuta en mysig shoppinglunch, ha ett affärsmöte eller fira en kompis med en trevlig afterwork. Vår förhoppning är att du ska känna dig som hemma här och trivas med oss. Därför lägger vi ner lite extra tanke bakom maten vi serverar och bakverken kommer givetvis från vårt eget bageri. 

FRIENDS ÄR ÖPPET

Måndag till Torsdag mellan 10:00-21:00
Fredag och Lördag mellan 10:00-23:00
Söndagar mellan 11:00-18:00

Våra godsaker i fikadisken levereras dagligen från vårt bageri på Björksgatan och sortimentet varierar med säsong och bagarens inspiration. Testa gärna tillsammans med vårt utvalda kaffe från Johan & Nyström eller varför inte med ett glas bubbel. Självklart har vi sockerfria alternativ och valfrihet för dig med allergier. Under sommaren serverar vi Friends sommarmeny hela dagen och kvällen. 

BOKA BORD 

Här kan du boka bord på ett smidigt sätt. Endast matgäster. Om det inte finns några bord lediga här eller om du har några funderingar så går det även bra att ringa på 0920211213

Observera att alla platser inte är tillgängliga för onlinebokning.Varmt välkommen!

 

Fira veckans bästa dag med en skön after work på Friends. Varje fredag har vi specialpriser i baren och dukar vi upp vår after work-buffé som ger dig energi inför helgen. Vill du vara säker på att hela kompisgänget, kollegorna eller innebandylaget får plats så rekommenderar vi att du bokar bord. Skön stämning och varm service bjuder vi på!

Vi tar gärna emot bordsbokningar, ring 0920-21 12 13.

 

Hitta till Friends